PROJEKT: W_161
TYP: projekt wnętrza restauracji / browaru
POWIERZCHNIA: 200 m2
STATUS: PROJEKT/REALIZACJA
ROK: 2020/2022
LOKALIZACJA: Kielce, woj. świętokrzyskie

ZESPÓŁ PROJEKTOWY:
Marcin GałuszkaPOZNAJ
FROG STUDIO
| Marcin JanusPOZNAJ
FROG STUDIO
|Karolina Met
OPRACOWANIE:
Karolina Met

DESIGN:
ZDJĘCIA:

Restauracja / browar MAXIPIZZA Kielce

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

"restauracja

TOP